Rashladni čileri: EASY COOL

ScreenHunter_005

Proizvodnja rashladnih agregata EASY COOL je rezultat dugogodišnjeg iskustva i znanja naših stručnjaka.
Energetski efikasni, spremni za povezivanje, snažni i jednostavni za servis i održavanje.
Pouzdan i energetski štedljiv izvor napajanja hladnom vodom je prioritet u proizvodnom pogonu. Zato mnoge kompanije se oslanjaju na našu energetski optimizovanu i posebno sigurnu rashladnu tehnologiju. U rashladnom diapazonu od 1,5KW do preko 160kW mi možemo ponuditi efikasne vazudom hlažene ili vodom hlažene čilere.
Čileri mogu biti kompaktni ili u split izvedbi u zavisnosti od potrebe procesa proizvodnje.
Temperatura izlazne vode je u rasponu od +20 C do -20 C u industrijskim aplikacijama.

mala jpg Ciler PNG

Dizajn uređaja je optimizovan tako da se svakoj komponenti može lakšepriči radi lakešg održavanja. Pre svake isporuke urežaj je prošao test i potrebno je samo dovesti i povezati odgovarajući fluid  i pustiti uređaj u rad po isporuci.
Aplikacije za koje je pogodan EASY COOL čiler su od hlađenja vina, brizganja, livenja, ekstrudera, hidrauličnih presa, laserskog sečenja, zavarivanja, mašinske obrade, hlađenja kalupa, klimatizacije i dr.

Individualna adaptacija snage i fleksibilnost u tehničkoj opremi su dve dodatne karakteristike naših kompaktnih čilera.

Završni nivo performansi i modeli sa pristupnom opremom mogu zadovoljiti skoro svaki zahtev. Napredna tehnologija i kvalitet proizvoda u našim kompaktnim čilerima zajedno formiraju snažan uređaj, što je važan zahtev ukoliko se sigurnost snabdevanja i pouzdanost zahteva mnogo godina.
1Pogled unutar čilera još jednom pokazuje da jasne linije održavaju profesionalizam.
Sve komponente su raspoređene u kompaktnom ali i čistom maniru. Optimizaija energije je od značaja za nas dugi niz godina. Iz istog razloga, nudimo našim klijentima i konsalting za projekte i odgovarajući dizajn opreme spram njihovih potreba.

Tehnologija koja štedi energiju zajedno sa atraktivnim cenama je glavna osobina sistema koje mi dizajniramo i proizvodimo.

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *