Hlađenje & grejanje

Proizvodnja i prodaja rashladnih uređaja, klimatizacija i toplotne pumpe. Svojim znanjem i iskustvom koje imaju naši inženjeri termotehničke struke pomažemo prilikom odabira najboljeg rešenja za vaše potrebe. Naši iskusni serviseri su na raspolaganju 24/7 da pruže podršku prilikom korišćenja opreme.

Proizvodnja i prodaja

Naše preduzeće se bavi proizvodnjom i prodajom rashladnih uređaja,
klimatizacijom i toplotnim pumpama.

Toplotne pumpe

Toplotne pumpe Easy HEAT isporučuju čistu toplotnu energiju koristeći energiju sunca, vazduha ili zemlje. Ovi izvori energije su obnovljivi i nalaze se ispred naših vrata. Maksimalna toplotna energija uz minimalne troškove.

easy-heat-logo

Rashladni uzređaji

Tehnologija koja štedi energiju zajedno sa atraktivnim cenama je glavna osobina sistema koji mi dizajniramo i proizvodimo. Energetski efikasni, spremni za povezivanje, snažni i jednostavni za servis i održavanje.

Easy-cool-logo

Naši proizvodi i usluge

Mnoge velike i cenjene kompanije mogu da potvrde naš kvalitet u oblasti industrisjkog rashlada, vinogradarstva, klimatizacije i efikasnih rešenja grejanja toplotnom pumpom.
Ovo su neki od naših proizvoda i usluga koje Vam možemo ponuditi.

toplotna pumpa

EASY cool rashladni čileri

RASHLADNI tuneli

EASY heat - toplotne pumpe

ULO hladnjače

MINUSNE komore

SERVIS

PLUSNE komore

ODRŽAVANJE

O nama

Firma Tehnomag Teco je prisutna već dugi niz godina na ovom tržištu u oblasti rashladne i termo tehnike.

Proizvodni program naše firme:

  • Rashladni agregati i komore
  • Čileri
  • Toplotne pumpe

Svojim znanjem i iskustvom koje imaju naši inženjeri termotehničke struke pomažemo prilikom odabira najboljeg rešenja za vaše potrebe. Naši iskusni serviseri su na raspolaganju 24/7 da pruže podršku prilikom korišćenja opreme. Tehnomag Teco je otvoren za saradnju sa projektantima, instalaterima i distributerima
opreme za grejanje i klimatizaciju.

Naši partneri

Urađeni poslovi

Gorenje, Valjevo

Lilli Comapny, Novi Sad

Pišite nam

Ukoliko želite da saznate više informacija tu smo da vam pomognemo. Pišite nam preko kontakt formulara ili nas pozovite:

Dušana Vasiljeva 21, 21000 Novi Sad, Srbija