THERMOFIN

Thermofin je firma iz Nemačke koja se bavi proizvodnjom svih vrsta vazdušnih izmenjivača.
Kvalitet proizvoda je najvažnija stvar kod ozbiljnih rashladnih sistema a Thermofin Vam upravo to nudi.

Snaga ovog brenda nalazi se i u iskustvu i fleksibilnosti prema potrebama kupca.
Inovacije i stalno proširenje proizvodnog programa dovele su Thermofin na sam vrh uspešnih firmi u ovoj oblasti. Koristeći najnovije standarde u rashladnoj tehnologiji i proizvodnja po visokim standardima najkvalitetnijim materijalima i komponentama garancija su za kvalitet i zadovoljne kupce.

Thermofin isparivači i glikolski hladnjaci se koriste u raznim komercijalnim i industrijskim aplikacijama u sektorima hlađenja hrane, skladištenja i logistici.
Thermofin kondezatori i dry cooler serije imaju širok opseg preformansi. Koriste se u malim komercijalnim aplikacijama u super marketima pa čak i u velikim industrijskim projektima ali i hlađenju zgrada. Brojne opcije i dodaci osiguravaju potpunu fleksibilnost i optimalno prilagođavanje zahtevima na željenim lokacijama.
Thermofin izmenjivači toplote su važni delovi sistema. Uzeći u obzir njihov dizajn, efikasnost i emisiju buke, oni su sastavni faktor za operaciju hlađenja ili rashladni sistem. To je razlog zašto posebno obraćaju pažnju na detalje analize stanja instalacije pre svakog dimenzionisanja.

Tehnomag Teco je ovlašćeni zastupnik firme THERMOFIN za Srbiju.
Kontaktirajte nas: [email protected]