Rashladni čileri
Easy Cool

Čileri su rashladni uređaji za klimatizaciju koji se koriste kao izvor rashladne energije za velike prostore.

Tehnomag-Teco proizvodi čilere sastavljene po Vašim potrebama od najkvalitetnijih komponenti pod nazivom Easy COOL.

Rashladni čileri serije Easy COOL

Energetski efikasni, spremni za povezivanje, snažni i jednostavni za servis i održavanje.

Pouzdan i energetski štedljiv izvor napajanja hladnom vodom je prioritet u proizvodnom pogonu.

Zato mnoge kompanije se oslanjaju na našu energetski optimizovanu i posebno sigurnu rashladnu tehnologiju. U rashladnom diapazonu od 1,5kW do preko 160kW mi možemo ponuditi efikasne vazduhom ili vodom hlađene čilere. Čileri mogu biti kompaktni ili u split izvedbi u zavisnosti od potrebe procesa proizvodnje. Temperatura izlazne vode je u rasponu od +20C do -20C u industrijskim aplikacijama.

Dizajn uređaja je optimizovan tako da se svakoj komponenti može lakše prići radi lakšeg održavanja. Pre svake isporuke uređaj je prošao test i potrebno je samo dovesti i povezati odgovarajući fluid i pustiti uređaj u rad po isporuci.

Aplikacije za koje je pogodan Easy COOL čiler su od hlađenja vina, brizganja, livenja, ekstrudera, hidrauličnih presa, laserskog sečenja, zavarivanja, mašinske obrade, hlađenja kalupa, klimatizacije i dr.

Individualna adaptacija snage i fleksibilnost u tehničkoj opremi su dve dodatne karakteristike naših kompaktnih čilera.

ciler
Easy-cool-logo

Završni nivo performansi i modeli sa pristupnom opremom mogu zadovoljiti skoro svaki zahtev. Napredna tehnologija i kvalitet proizvoda u našim kompaktnim čilerima zajedno formiraju snažan uređaj, što je važan zahtev ukoliko se sigurnost snabdevanja i pouzdanost zahteva mnogo godina.

easycool

Pogled unutar čilera još jednom pokazuje da jasne linije održavaju profesionalizam. Sve komponente su raspoređene u kompaktnom ali i čistom maniru. Optimizacija energije je od velikog značaja za nas dugi niz godina. Iz tog razloga, nudimo našim klijentima i konsalting za projekte i odgovarajući dizajn opreme spram njihovih potreba.

Pošaljite nam Vaš zahtev i mi ćemo napraviti uređaj koji najbolje odgovara Vašim potrebama.

Tehnologija koja štedi energiju zajedno sa atraktivnim cenama je glavna osobina sistema koji mi dizajniramo i proizvodimo.

Ciler-TABELA