RASHLADNE KOMORE

 

rashladni-sistemi-za-pekarsku-industriju

RASHALDNI TUNELI – ŠOK KOMORE

Tunel za duboko zamrzavanje je važan element u proizvodnji prehrambenih proizvoda. Roba se zamrzava velikom brzinom usled intenzivnog strujanja vazduha i niskih temperatura na isparivaču, a vreme trajanja smrzavanja je u proseku sat po toni.

Mi projektujemo tunele za zamrzavanje prilagođene tipu prizvoda koji se zamrzava, količini, vremenu potrebnom za zamrzavanje I ostalim uslovima.

Nakon što se postupak smrzavanja završi, roba se prebacuje u minusne lager komore. Minusne lager komore su bitne za očuvanje postignutog kvaliteta usled prethodnih procesa.

„Šok smrzavanje“ osigurava dugotrajno čuvanje hrane, sa očuvanjem kvaliteta i svojstva što je veoma važno u prehrambenoj industriji.

ULO HLADNJAČE

ULO hladnjače su komore sa kontrolisanom atmosferom, projektovane za dugo skladištenje voća.
Uz pomoć fine regulacije temperature, vlažnosti i procentualnog sastava gasova u komori obezbeđuje se mogućnost lagerovanja raznih namirnica.
Nudimo najkvalitetniji rashladni uređaj i ostale sastavne delove ULO hladnjače u saradnji sa renomiranim svetskim proizvođačima rashladnih komponenti.

PLUSNE KOMORE

Plusne komore služe za čuvanje svežih namirnica i proizvoda kao što su voće, povrće, meso, mlečni proizvodi i mnogi drugi.

Izradjujemo ih prema potrebama klijenata od najkvalitetnijih komponenata. Kao sastavni delovi rashladne komore ugrađuje se odgovarajući rashaldni sistem, termoizolacioni paneli, hladionička vrata kao i sistemi za regulaciju temperature, ventilaciju vlažnosti i ostali elementi. Veoma vodimo računa o energetskoj efikasnosti kao i ispunjavanju logističkih i higijenskih uslova.

MINUSNE KOMORE

Minusne rashladne komore se projektuju radi čuvanja zamrznutih namirnica I proizvoda. Uz pomoć naših inženjera Investitor rashladne komore dobiće svu potrebnu pomoć oko izbora potrebne tehnologije hlađenja, vodeći računa o ENERGETSKOJ EFIKASNOSTI I EKOLOŠKOJ PRIHVATLJIVOSTI.
Stručno puštanje u pogon, obuka i predaja sistema na korišćenje investitoru spadaju u sastavni deo našeg posla.